Як ін'єкційна косметологія застосовує різні кислоти

У косметології кислоти активно використовують – для пілінгів, лікування та активізації регенеративних процесів. Препарати на їх основі активно борються з гіперкератозом, запаленнями, висипаннями, висипом вугрів, підвищеною жирністю шкіри і закупореними порами. Наш салон краси в Харкові успішно поєднує апаратні та ін’єкційні процедури для вашої краси.

Гіалуронова

Природний компонент сполучних тканин організму, відмінно утримує вологу і самостійно розсмоктується без шкоди для організму. У процедурах біоревіталізації гіалуронова кислота сприяє омолодженню шкіри.

Контурна пластика базується на застосуванні філерів на основі гіалуронової кислоти, що заповнюють природні порожнечі дерми. В результаті зникають зморшки, гравітаційне обвиття шкіри і носогубні складки. На основі гіалурона проводять контурування губ, скул, ліквідують посттравматичну асиметрію.

Гліколева

Мезотерапія застосовує препарати на основі 1% гліколевої кислоти для поверхневих пілінгів: вони відлущують омертвілі клітини і сприяють швидкій регенерації клітин. Глікопілінг максимально делікатний, не викликає алергічних реакцій, лущення і запалення шкіри.

Саліцилова

Прекрасний антисептик. У мезококтейлях активно бореться з гіперкератозом, акне, запальними процесами.

Аскорбінова

Відомий всім вітамін С входить у велике число мезотерапевтичних процедур завдяки потужному антиоксидантному ефекту.

Молочна кислота

Косметологи застосовують препарати на основі лактобіонової кислоти для делікатних пілінгів, антивікових програм, лікування підвищеної жирності шкіри.

Властивості молочної кислоти:

  • підвищення захисного бар’єр епідермісу;
  • зволоження глибоких шарів шкіри;
  • участь в природному синтезі організмом гіалуронової кислоти;
  • ефективна протидія потовщенню і зроговінню шкіри.

Яблучна

Застосовується в мезопілінгу, активно відлущує омертвілі клітини. L-яблучна кислота стимулює ліполіз, входить до складу препаратів для активізації обмінних процесів на клітинному рівні.

Янтарна

Підвищує мікроцеркуляцію крові, покращує тонус шкіри, забезпечує шкірі свіжий і відпочивший вигляд. У комбінації з гіалуроновою кислотою застосовується в сеансах редермалізації: ефективного омолодження шкіри з пролонгованою дією.

Лікарі-косметологи LASERBum використовують новітні методики ін’єкційної косметології і активно застосовують плазмоліфтинг, біоревіталізацію, контурінг, мезотерапевтичні коктейлі на основі кислот, вітамінів і мікроелементів. Всі вживані препарати – від визнаних світових брендів з міжнародними сертифікатами безпеки і доведеною клінічною дією.

.,.,.,.