Фільми для зимового настрою

Фільми для справжнього зимового, затишного настрою … А чи багато таких?  Безумовно, багато фільмів на зимову тематику.  Однак, не всі з них здатні відкрити Ваше серце і піддатися вдосталь емоціям. Kharkovchanka склала для Вас список чудових зимових фільмів.

Зображення видалено.

«Маленькі жінки і хороші дружини». Є така чудова книга Луїзи Мей-Олкотт.  А також, за мотивами повісті був знятий чудовий фільм у 1994 році.  Він розповідає про життя чотирьох сестер, про їхні взаємини, і про зиму, яка була однією з кращих пір їх молодості – сніжною, холодної, але такою затишною … Душевні розмови та ігри, таємна закоханість і дівочий сміх – все є в цьому фільмі. А також неперевершена атмосфера свята і сама ідея повісті, твердить нам крізь століття … Любов і життя, молодість і щастя, ніколи не зациклюватися на негаразди .. Все погане проходить і це пройде.  Обов’язково до перегляду всім віковим групам.

Зображення видалено.

«Різдвяна пісня в прозі» – мультфільм, який був випущений в прокат в 2009 році.  Безумовно, все екранізації дуже гарні – проте, даний мультфільм був створений таким чином, що цікавий і зрозумілий як дітям, так і дорослим.  Повість, написана Чарльзом Діккенсом, розповідає про жадібну людину – Містера Скруджа, який не любив свята, і не вірив у чудо та добро.  До нього з’явилися три духи – Минулого, Сьогодення, і Майбутнього, з якими він відправився в подорож свого життя.  Повість вчить, що ми не можемо виправити наше минуле, але ми можемо змінити наше майбутнє в кращу сторону, виправивши себе і свої вчинки в сьогоденні.

Зображення видалено.

«Подорож до Різдвяної зірки» – добрий, гарний фільм 2012 року про дівчинку, яка живе зі своєю мачухою.  Одного разу, вона відправляється на пошуки Різдвяної зірки – щоб знайти своїх батьків.  Тим часом, Король цієї країни так само хоче знайти свою дочку, викрадену чаклункою.  Ідея фільму каже, що все добрі всередині людини, у її душі, і головне – вірити, що добро існує.  З добром йти до людей, і вони дадуть відповідь добро і допомогу.

Зображення видалено.

«Едвард Руки-Ножиці» – класика з Джонні Деппом.  Фільм був знятий Тімом Бертоном у 1990 році.  Яскравий, барвистий, шалено красивий і добрий.  Сніговий … Не важливо, яка людина зовні – важливо те, чим вона займається, що вона робить, що творить і здійснює.  Важливим є те, що вона вдає із себе всередині.  І це важливо – можна з’ясувати тільки наодинці з нею.

.,.,.,.