Найвідоміші блогери та тіктокери Харкова: як прийшла популярність?

Соціальні мережі здобули величезну популярність у сучасної аудиторії. харківські блогери та тиктокери стали відомі у всьому світі, завдяки своїм нестандартним, смішним та корисним роликам. У багатьох з них кар’єра склалася завдяки чи всупереч, історії у кожного з них різні та цікаві. Уявіть, саме у Харкові проживає одна з найпопулярніших дівчат у Тік Ток, яка спочатку своєї кар’єри навіть не мала особистого телефону з гарною камерою. Усі відео вона знімала на телефон подруги.Але все вийшло і навіть краще, ніж очікувалося. Чому так відбувається?

Цікаво? Розкажемо, чим зачепили передплатників у соцмережах наші знамениті харків’яни. Більше на сайті kharkovchanka.com.ua.

husmut (3,2 млн. передплатників у TikTok)

Один із найзнаменитіших харківських TikTok-блогерів. У нього дві собаки породи хаски, а ще маламут. Про це можна здогадатися по ніку блогера в соціальних мережах. Михайло Бакуновицький радує передплатників оригінальними відеороликами про своїх вихованців, які мають вже мільйони переглядів. Спочатку блогер просто викладав відео до мережі, щоб показати родичам, чим він займається. Зараз, маючи величезну аудиторію, Михайло вже заробляє цим життя.

katyapustovitt (2,5 млн. передплатників у TikTok)

Катерина Пустовіт почала знімати відео із 13 років. Вже перший ролик Каті набрав понад 900 000 переглядів. Відеоролики стали популярними та часто потрапляли до обраних.

Катя посилено розвивала власний Instagram-акаунт, почала знімати пранки. У першому розіграші блогер описувала як виглядає один із покупців у магазині і вдавала, ніби розмовляє по телефону. Все виглядало так, ніби людину розшукують і тепер чекають біля виходу з магазину.

Користувачам сподобалися кумедні пранки. Катерина розповіла, що мотивувало її займатися цим далі: “Мене підтримували друзі та однокласники, під відео було багато коментарів, де люди переконували мене знімати відео далі. Перші ролики зняла на телефон подруги, оскільки вона мала iPhone, де відео виходить якіснішим”.

Дівчині запропонували рекламу бартером, коли в її акаунті було півмільйона передплатників.

Bodyanichhh або bodyaaaaa (1,4 млн. передплатників у TikTok)

Ще одним кумиром молоді можна назвати привабливого хлопця, який проживає у Харкові та займається стріт-воркаутом. Автор популярних роликів Бєліков Богдан чудово виглядає та демонструє підписникам власну підкачану фігуру на тренуваннях у Саржиному Яру. Тут Богдан та його друзі регулярно знімають відео для TikTok.

Doctor.komarovskiy (978 тисяч передплатників у TikTok)

Відомий не лише у Харкові та Україні, а й у всьому світі доктор-педіатр Євген Комаровський вміє розповісти про те, як лікувати дітей. Всю інформацію доктор підносить у трохи жартівливій формі та подає доступною і простою мовою, що й приваблює безліч передплатників. Комаровський ділиться своїм життєвим досвідом та точкою зору, до нього прислухається багато людей. Примітно, що його аудиторія дуже різновікова, від дітей до бабусь з дідусями. Лікар постійно веде діалог з користувачами, знаходить час відповідати навіть на найсмішніші питання, викладає відео, як він проводить вільний час

Barbaruk First_17 (601,8 тисяч передплатників у TikTok)

Саша Барбарук – спортсмен із Харкова, який є відомим у світі та в Україні чемпіоном з воркауту. Брав участь у змаганнях по всьому світу та в Україні, де показав свої супер здатності. Блогер дає можливість своїм користувачем побачити та оцінити, як проходять його тренування з цього екстремального виду спорту. Ролики з вулиці, під час змагань та тренувань зачаровують, і передплатників з кожним днем ​​стає дедалі більше.

jbelozerov (556,1 тисяч передплатників у TikTok)

Про знаменитого ведучого, актора, співака і музиканта Женю Білозера знають багато харків’ян. Відомий виконавець брав участь у передачі шоу талантів “1+1”, “Новий канал”, “Україна”. Євген – визнаний талант та призер безлічі конкурсів в Україні та в усьому світі.

У 2011 році Євген отримав 2 місце за участь у програмі “Фабрика зірок”. За участь у конкурсі Євгену подарували автомобіль. Пізніше Женя продав транспортний засіб, щоб вкласти виручені кошти у відкриття власної студії звукозапису. У TikTok відомий харків’янин викладає відео на музичну та розважальну тематики.

Як стати відомим і з чого треба почати?

Як бачите знімати відео можуть спортсмени, музиканти, творчі люди та всі, хто хоче цим займатися. Обмежень за віком та освітою не існує. Щоб зробити власні перші відео, можна позичити камеру у знайомих або друзів. Багато хто обмежується наявністю власного телефону з камерою.

Щоб знімати цікаві відео, які будуть набирати перегляди та стануть популярними, необхідно мати багато ідей, вміти бачити життя креативно.

Саме нестандартна подача інформації стає “родзинкою”, яку блогери пропонують користувачам і яка подобається та стає популярною.

Вирішили почати знімати відео та ділитися інформацією з користувачами? Почніть зі складання невеликого плану публікацій, хоча б спочатку. Завжди слідкуйте за тим, що пишуть у коментарях користувачі. Якщо відео сподобалося, запитуйте у користувачів, що хочуть бачити ще, які теми цікаві. Якщо ролик не зайшов, теж питайте, чому.

Прямий контакт з аудиторією та постійні спроби здивувати глядачів, як правило, призводять до позитивного результату, кількість передплатників, а значить і популярність стрімко зростають.

Не турбуйтеся, якщо перші спроби будуть не вдалими. Буває так, що людина не з першого разу сама розуміє, що хоче знімати. Адже головне знайти цікаву тему. Постановочні відео не дуже цікаві. Люди хочуть бачити зацікавлену людину з палаючими очима. Якщо знайдете тему до душі, яка чіпляє саме вас, передплатники гідно оцінять усі старання.

Харків – це місто талантів та творчих людей. У нашому місті дуже багато молоді, саме з цієї причини Харків інтенсивно росте та розвивається, і про нього відомо далеко за межами України.

.,.,.,.