Готуємо Рафаело вдома

Рідко можна зустріти людину, яка ніколи б не пробувала цукерки Рафаелло.  Практично всі, без винятків, люблять їх смак і мріють про них з кожною чашкою кави. Сьогодні Kharkovchanka поділиться рецептом домашніх цукерок, які абсолютно не відрізняються за смаком від оригінальних магазинних.

 Для приготування домашніх Рафаелло Вам знадобляться продукти, які є у кожної господині на кухні, якщо чогось немає, в магазинах Ви зможете знайти абсолютно усі інгідієнти:

  •  кокосова стружка – 100 грам
  •  сухе молоко – 35 грам
  •  мед – 10 грам
  •  мигдаль – для начинки – 1 в цукерку
  •  тепла вода – 20 мл
  •  вафля – 1 штучка, розкришити

 Спосіб приготування досить простий: для початку, розкришите вафлю.  Додайте до неї три чверті кокосової стружки, потім, вилийте мед і додайте в масу сухе молоко і мигдаль.  Перемішайте все великою ложкою.  Після – зліпите з маси круглі кульки, обліплюя ними мигдальні горішки.  До речі, замість меду можна додати згущене молоко – ефект буде таким же.  Потім, коли вони будуть зроблені – посипте їх зверху залишившеюся кокосовою стружкою.  Цукерки готові.  Рекомендується поставити їх на півгодини в холодильник.  Калорійність кожної цукерки – 55, а час готування таких цукерок займає від сили 10 хвилин.  Легкі, смачні і солодкі.  Смачного!