Рідко можна зустріти людину, яка ніколи б не пробувала цукерки Рафаелло. Практично всі, без винятків, люблять їх смак і мріють про них з кожною чашкою кави. Сьогодні Kharkovchanka поділиться рецептом домашніх цукерок, які абсолютно не відрізняються за смаком від оригінальних магазинних.
Для приготування домашніх Рафаелло Вам знадобляться продукти, які є у кожної господині на кухні, якщо чогось немає, в магазинах Ви зможете знайти абсолютно усі інгідієнти:
- кокосова стружка – 100 грам
- сухе молоко – 35 грам
- мед – 10 грам
- мигдаль – для начинки – 1 в цукерку
- тепла вода – 20 мл
- вафля – 1 штучка, розкришити
Спосіб приготування досить простий: для початку, розкришите вафлю. Додайте до неї три чверті кокосової стружки, потім, вилийте мед і додайте в масу сухе молоко і мигдаль. Перемішайте все великою ложкою. Після – зліпите з маси круглі кульки, обліплюя ними мигдальні горішки. До речі, замість меду можна додати згущене молоко – ефект буде таким же. Потім, коли вони будуть зроблені – посипте їх зверху залишившеюся кокосовою стружкою. Цукерки готові. Рекомендується поставити їх на півгодини в холодильник. Калорійність кожної цукерки – 55, а час готування таких цукерок займає від сили 10 хвилин. Легкі, смачні і солодкі. Смачного!