Імбирно-медові сердечка до Дня святого Валентина

З мало кому відомої дати 14 лютого – День закоханих – День святого Валентина якось непомітно перетворився в один з найулюбленіших свят харків’ян, особливо – молоді.

Про свої почуття своєму коханому можна натякнути за допомогою валентинок, які, до речі, можуть бути не тільки романтично-красивими, але і вишукано-смачними, та зробленими своїми руками, радить kharkovchanka.com.ua.

Можна, наприклад, приготувати миле печиво у вигляді сердечок, які неодмінно сподобаються вашому коханому і розтоплять будь-яке серце.

Для приготування імбирно-медового печива Вам знадобляться: 3 ст. борошна, ½ ч. л. соди, по 6 ст. л. меду і цукру, 200 г вершкового масла, по 1 ч. л. меленої кориці, кардамону і імбиру. До речі, замість меленого імбиру для більш насиченого аромату краще взяти тертий корінь свіжого імбиря.

Приготування. Мед і цукор покладіть в каструлю з товстим дном і починайте підігрівати суміш, постійно помішуючи. Поступово добавляйте в каструлю спеції, потім зніміть з плити і додайте вершкове масло, яке також має розчинитися.
В окремій мисці змішайте попередньо просіяне борошна, додайте соду, і гарненько перемішайте.

Солодку медово-цукрово-пряну суміш остудіть, потім змішайте її з борошном і замісіть тісто. Готове тісто розкачайте шаром не товще 1 см, виріжте з тіста сердечка за допомогою формочок. На застелений пергаментом або пекарським папером деко викладіть печиво, виставте його на холод на 20 хвилин, а потім випікайте печиво протягом 10 хвилин в розігрітій до 180 ° С духовці.

Охололе печиво за бажанням прикрасьте цукровою глазур’ю. Для цього 2 ст. цукрової пудри ретельно змішайте до однорідної маси з 2 ст. л. молока, і покрийте глазур’ю сердечка за допомогою кулінарного пензлика.

.,.,.,.