Користь соків-фреш

Кожна жінка повинна мати в своєму щоденному раціоні кілька освіжаючих напоїв.  Соки фреш – вітамінні комплекси, які наситять організм усіма потрібними компонентами для серцево-судинної та інших систем організму.  Детальніше про них розповість своїм читачкам Kharkovchanka.

 Свіжовичавлений яблучний сік з доданим соком моркви наситить організм потрібними елементами для очей і серця, а так само цей коктейль є найкращим внутрішнім засобом для поліпшення стану шкіри і волосся, серця і кровоносної системи, очей і настрою людини.  Він має в собі майже всі елементи алфавітної таблиці вітамінів, несучи в собі і А, і Б, і С … Готується він так само досить просто: в соковижималці перекрутити два середніх яблука і одну моркву, додати чайну ложку цукру за бажанням.

 Так само є більш екзотичний рецепт соку: змішаний ананасовий, лимонний і банановий.  Ананас додасть солодощі, лимон відновить правильний режим кислотності мікрофлори, а бананова м’якоть зробить цей процес більш м’яким.  Так само, коктейль виходить солодким і не вимагає додаткових додатків, таких, як цукор або цукрозамінник.  Однак, при бажанні і за смаком, можна додати в нього корицю.  Готується він у такий спосіб: кілька кружалець ананаса в соковижималці видавити разом з одним-двома кружками лимона, видавити один банан (його м’якоть-кашку), перемішати, а зверху додати чайну ложку какао-порошку або кориці.  Можна і не додавати.  Таким чином, вийде смачний вітамінний коктейль за п’ять хвилин з інгредієнтів, які завжди знаходяться в холодильнику або в магазині по сусідству.

 Нагадаємо, що зберігати коктейлі можна тільки до першої години після приготування в холодильнику.  Їх краще пити свіжими і тільки що вичавленими, інакше, вони з кожними десятьма хвилинами будуть втрачати свою вітамінну користь і цінність.

.,.,.,.