Як легко вкрити торт мастикою

Мастика по праву вважається одним з найбільш вибагливих та улюблених засобів по прикрасі тортів серед безлічі господинь, кухарів і просто любителів солодощів.  Сьогодні Kharkovchanka розповість про те, як покрити торт мастикою ідеально.

 Спершу, слід підготувати мастику.  А торт, тим часом, нехай настоюється в холодильнику.  Вам знадобиться качалка і цукрова пудра.  Дістаньте мастику з холодильник, і, не важливо, покупна вона або домашня, посипте стіл цукровою пудрою і почніть її розгортати до потрібних Вам розмірів.  Борошно не можна використовувати, оскільки, вона просто закупорити пори мастики.  Розкочуйте дуже обережно, щоб не з’явилося тріщин.

 Потім, дістаньте торт.  Його поверхня попередньо повинна бути оброблена кремом і охолоджена в холодильнику мінімум годину-півтора.  Але найкращим буде для торта, звичайно, щоб він як слід настоявся.  Візьміть утворився лист мастики в руки і покладіть центр на центр торта, на його верхівку.  Почніть пригладжувати його долонями, починаючи зверху, потім боки, а після – повністю весь торт.  Завдяки ренію, що не натискаючи, Ви отримаєте ідеальний результат торта.

 Після цього можете прикрашати торт кремовими квітами, композиціями з безе або ж цукровими фігурками або мастикою.

.,.,.,.