Що відомо про доньку Юлії Висоцької?

2013 року ЗМІ шокували новиною про те, що дочка Юлії Висоцької впала в кому. Це сталося після жахливої ​​ДТП, що трапилася із сім’єю відомої актриси театру та кіно на півдні Франції. Тоді саме 14-річна дівчинка постраждала найбільше, опинилася в реанімації і так і не прийшла до тями. Що з нею відбувалося з того часу і яка ситуація зараз? Є позитивні новини.

Історія Маші

Лобове зіткнення автомобілів, у якому постраждала Марія Андріївна Кончаловська, сталося у вересні 2013 року. Дівчинка їхала на пасажирському сидінні та не була пристебнута. З отриманими серйозними травмами її одразу госпіталізували до однієї з місцевих клінік, а незабаром вона впала в кому.

З тієї фатальної події всі старання її батьків – Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької – були спрямовані на те, щоби повернути доньку до життя. Водночас вони захищали свою сім’ю від журналістів, не коментували ситуацію та публічно не розповідали про те, що відбувається.
Залишалося лише губитися в здогадах і чекати новин від близьких та рідних Маші.

Марія Кончаловська зараз

У 2020 році все ж таки стало відомо, що Маша вийшла з коми. З цього моменту почалася реабілітація дівчини, адже після семирічного перебування в несвідомому стані їй доводиться знову вчитися всьому – говорити, рухатися, є.

У ЗМІ з’являлися фотографії нібито з прогулянок Маші на території біля лікарні, а також відомості про те, як відбувається реабілітація. Так, повідомлялося, що батьки перевезли доньку із французької клініки до Росії.

Але ні Висоцька, ні Кончаловський не давали жодних офіційних коментарів щодо цієї ситуації. Тому сьогодні про стан здоров’я Маші ми знаємо так само мало, як раніше. Тим не менш, багато хто підтримує батьків, радіють обнадійливим новинам, і чекають появи Маші на публіці.

Реабілітація після такої складної черепно-мозкової травми і тривалого періоду, проведеного в комі, безсумнівно, займе чималий термін. Проте є надія, що Марія завдяки турботі батьків зможе пройти цей період і житиме повноцінним життям.

.,.,.,.