Все місто гомонітиме: п’ять західних виконавців, які зібрали б сотні тисяч слухачів у Харкові

Не варто розповідати, що в 2021 році коронавірус зробив з концертами. Було декілька надзвичайних станів, концерти зривалися, а зірки каялися перед шанувальниками, або разом з ними продовжували або закликати уряд відмінити обмеження, або ж насміхалися над тим самим урядом. Проте зараз, за 10 днів до початку Нового 2022 року, коли потроху починає оговтуватися концертна діяльність, всі продовжують ділитися думками, про те, кого б запросити у Харків із західних артистів, і які б зробили у місті аншлаг! У місті багато великих концертних майданчиків, починаючи із єдиного в Україні арт-заводу “Механіка” та закінчуючи майданом Свободи – одним з найбільших в Європі, пише kharkovchanka.com.ua.

Ми опитали низку респондентів міста від 1993 до 1997 років, і вони з нами поділилися своїми варіантами. Тож ми відразу попередимо: голландського електронщика Арміна ван Бюрена та гурту “Queen” в цьому списку не буде, оскільки ми розуміємо потенціал обох, а отже – не дамо шансу на згадування інших виконавців. Саме тому, ми радо пропонуємо вам матеріал для того, аби ви та ваші діти проявляли фантазію. Тож, як і раніше, пропонуємо вам писати в коментарях і свої думки щодо запрошених артистів.

Аріана Гранде

Відкриватиме підборку Аріана Гранде – одна з науспішніших R`n`B – співачок сучасності. Вона декілька років поспіль ставала однією з найбільш улюблених виконавиць у Сполучених Штатах Америки, і дала декілька закордонних турів. Однак, ряд європейських країн виступ співачки не приймав, в тому числі – Україна. Проте, на тривалий час співачка взагалі припинила концертну та творчу діяльність через теракт на її концерті в Манчестері.

Проте, так чи інакше, мініатюрну 26-річну співачку досі хочуть бачити в Харкові. Це пов’язано з тим, що одна з її композицій, Dangerous Woman, близько трьох років посідала перші місця в українських світових чартах. А підходящу арену для співачки можна знайти!

Алізе

Другою в нашому “чарті” йде Алізе. А якщо точніше – Алізе Жакоте-Ліонне, оскільки після заміжжя співачка часто використовує подвійну фамілію. Завдяки співпраці з легендою музики Французької Республіки Мілен Фармер та появі її знаменитої пісні J`en Ai Marre, артистка тривалий час була на вершині світової популярності, та стала найсексуальнішою жінкою початку ХХІ століття. 

В цьому пункті варто зазначити, що французька красуня жодного разу Україну не відвідувала. Проте, враховуючи, що нещодавно артистка вже оголосила про повернення на сцену, в Україну мадемуазель Жакоте в наступному році приїде. Тим паче, що донедавна її крайньою точкою була Росія, де вона свого часу давала декілька великих виступів. Хочеться, принаймні, вірити, що вона виступить і в Харкові, якщо буде в Україні.

The Rasmus

Їх перевантажені гітарні риффи ідеально гармонують з електронною музикою, а строчки з пісень співають за океаном – саме такий статус мають The Rasmus, чергові гості з Європейського Союзу. В репертуарі фінських музикантів такі шлягери, як In The Shadows, Living In The World Without You та Night After Night. 

Проте, на відміну від кандидатів вище, скандинавський альтернативний рок-гурт вже у Харкові був. Причому, декілька разів, і тепер наступний візит музикантів до України запланований аж на листопад наступного року. А майданчиком для виступу музикантів знову виступатиме арт-завод “Механіка”, оскільки вже багато років поспіль він приймає виступи артистів світової величини. 

Александра Стан

Ще один кумир дитинства, чий хіт іноді заслуховувався до нестями. Авжеж, мова про Александру Стан – румунську блакитнооку красуню, яка подарувала світу свою пісню-мільйонницю Mr. Saxobeat з однойменного альбому. В Україні Александра, до речі, була тричі, проте тільки в Ужгороді, Києві та Одесі. В наступному році виконавиця дасть концерт в чотирьох містах України, де Харків – третій.  

До речі, співачка не так давно зацікавилася правом. Справа в тому, що Александру чотири роки тому фінансово надурили, внаслідок чого її жорстоко побили до кровохаркання. Відтепер вона стала палкою прихильнецею законодавства, і саме вона стала однією з перших, хто намагався протидіяти ярій пропаганді расистського руху Black Lives Matter в Америці. 

Рік Естлі

А золоту верхівку цього списку посідає – сюрприз-сюрприз! – Рік Естлі! Несподівано, але англійський музикант, якому вдалося посунути “британську королеву попси” Кайлі Міноуг, раптово опинився в плейлистах ерудованої харківської молоді, розриваючи всі шаблони!  

Успіх до нічим не привабливого рудоволосого англійця прийшов у 1987 році, коли з’явилася його авторська пісня Never Gonna Give You Up, яка зібрала на YouTube близько два мільярди переглядів! І, до речі, вперше за 29 років Естлі очолив хіт-парад Туманного Альбіону. Тепер, у травні 2022 року у виконавця п’ять концертів українськими містами, в тому числі – у Харкові.

А на цьому ми завершуємо наш топ, і як і завжди – рекомендуємо вам оцінити творіння представлених нами артистів, і написати свою думку. 

На додачу ми вітаємо вас з наступаючим Новим Роком, і бажаємо, як і завжди – думати головою, і не жити минулим. 

.,.,.,.