Водій та приятель Сергія Бабкіна потрапив у лікарню через ДТП з нетверезим “підприємцем” Харкова

Слобожанський музикант звернувся до містян за допомогою. Подробиці на kharkovchanka.com.ua.

Водій та приятель співака Сергія Бабкіна, який проживає у Харкові, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду за участю трьох автомобілів біля харківського Сумського ринку. Про це повідомляє “Обозреватель”, посилаючись на допис самого музиканта на своїй сторінці в Instagram.

(момент аварії)

В дописі Бабкін опублікував фотографії та відеозаписи з місця аварії, де повідомив про деталі дорожньої пригоди. Його водій та друг, Олександр, після того, як доправив співака додому після студійної роботи, повертався в свій дім, як біля Сумського ринку, коли Олександр стояв на світлофорі, в його автомобіль “Тойота Камрі” ззаду врізалася “Хонда Аккорд”. Від удару “Тойота” відкинулася на інший бік вулиці і врізалася в інший автомобіль “Форд Ф’южн”. 

Коли на місце ДТП прибув поліцейський загін, з’ясувалося, що за кермом “Хонди” перебував дрібний підприємець з громадянством Азербайджану, який проживає у Харкові. Він був у нетверезому стані, про що заявили у поліції після фотографування документів обох водіїв. Також прибула і “швидка”, оскільки Олександр розбив голову. 

Також Бабкін повідомив, що винуватець намагався “зам’яти” справу. Це він пояснює тим, що коли забрали в травмпункт його водія, тілоохоронець родини Бабкіна, який залишився на місці аварії, повідомив телефоном Олександра про те, що відбувається спроба “замінити нетверезого на тверезого”. Внаслідок цього Олександр повернувся на місце аварії. Проте там не тільки був відсутній водій-азербайджанець, а ще й у документах, які підписував водій Бабкіна, на місці даних щодо іншого водія не було заповнено нічого.

Наступного дня Бабкін заявив, що на автомобілі підприємця не було страхування, а сам він не виходить на зв’язок. На додачу він попросив харків’ян і решту підписників повідомити йому про допомогу людей, які зіштовхувалися з подібною ситуацією.  

Для довідки

Сергій Миколайович Бабкін – український співак, автор та виконавець власних пісень, соліст рок-гурту “Пятница”. Виступав тренером співочого шоу “Голос країни”, а також являвся учасником 5 сезону шоу “Танці з зірками”. Одружений з акторкою театру й кіно, Сніжаною Бабкіною, виховує доньку й двох синів.

.,.,.,.