Як приготувати піццу вдома

Піца готується дуже легко і швидко, а головне – в три етапи.  Поділитися зі своїми читачками рецептом смачної домашньої піци Kharkovchanka.

 Для тіста: 1 чайна ложка цукру, 1 чайна ложка солі, 0,5 чайної ложечки дріжджів, 250 грам борошна – перемішати в мисочці.  Потім, в воду додати чайну ложку солі і влити її в борошно.  Перемішувати тісто і залишити на 30 хвилин.

 Для начинки: нарізати маленькими шматочками заздалегідь приготовлений смажений з морквою курячий гуляш, 2 середніх помідора, 1 маленький солодкий перець, зелена цибуля, ріпчасту цибулину, оливки і гриби.  Перемішати майонез і кетчуп.  Форму для випічки змастити олією.  Тісто розкачати по листу і змастити соусом.  Розкласти начинку.  Поставити в заздалегідь розігріту духовку і випікати при 180 градусах 20 хвилин.

 Накришити сир.  Дістати з духовки піцу і посипати зелених цибулею, видавити зверху кетчуп і майонез.  Розкласти гостру морквину.  Посипати тертим сиром.  Поставити на 15 хвилин назад в духовку на 180 градусів.  Дати їй трохи охолонути.  Піца готова і її можна їсти.