Піца готується дуже легко і швидко, а головне – в три етапи. Поділитися зі своїми читачками рецептом смачної домашньої піци Kharkovchanka.
Для тіста: 1 чайна ложка цукру, 1 чайна ложка солі, 0,5 чайної ложечки дріжджів, 250 грам борошна – перемішати в мисочці. Потім, в воду додати чайну ложку солі і влити її в борошно. Перемішувати тісто і залишити на 30 хвилин.
Для начинки: нарізати маленькими шматочками заздалегідь приготовлений смажений з морквою курячий гуляш, 2 середніх помідора, 1 маленький солодкий перець, зелена цибуля, ріпчасту цибулину, оливки і гриби. Перемішати майонез і кетчуп. Форму для випічки змастити олією. Тісто розкачати по листу і змастити соусом. Розкласти начинку. Поставити в заздалегідь розігріту духовку і випікати при 180 градусах 20 хвилин.
Накришити сир. Дістати з духовки піцу і посипати зелених цибулею, видавити зверху кетчуп і майонез. Розкласти гостру морквину. Посипати тертим сиром. Поставити на 15 хвилин назад в духовку на 180 градусів. Дати їй трохи охолонути. Піца готова і її можна їсти.