Саморозвиток жінки : навички

Саморозвиток грає важливу роль в житті кожної жінки, адже в усі віки освічена жінка ні на мить не переставала вивчати для себе що-небудь нове і отримувати навички.  Kharkovchanka вирішила поділитися з Вами ідеальними навичками для жінок, крім домашніх турбот і освіти. Про навички для самозадоволення душі є у нашій статті.

 Вивчення мов завжди було необхідним для справжніх леді.  Вивчивши одну мову, і привівши її до досконалості, жінки починали вивчати інші мови, намагалися розмовляти без акценту.  Поступово, це призвело до того, що на світі з’явилися жінки – поетеси та письменниці.

 Шиття так само є привілеєм жінки: жінки завжди тримали в руках своє шиття і в’язання, так як вважалося дуже непристойним, якщо руки дами були вільними і без діла.  А також, шиття заспокоювало і розвивало моторику рук і творчі здібності.
 Спів – розвиває дихальну систему і робить постановку голосу.  Для жінки є золотим навиком спів, адже, це одна з якостей, яке до цього дня вивчається в кожій академії Шляхетних дівчат.  М’якість голосу і приємний тембр – мета при заняттях співом.

 Танці навчають жінок гнучкості та плавності рухів, роблячи їх ходу і крок жіночними і привабливими.

 Живопис – будь-якими матеріалами, будь то туш, акварель або гуаш, олівці або медові фарби, пейзажі або натюрморти – жінка, яка може що-небудь створити на полотні, проявляє велику креативність.

 Будь-яка жінка, чим би вона не займалася, завжди шукає натхнення в справі.  І ця справа може тривати протягом усього її життя.

.,.,.,.