Рецепт Грецького салату

Про цей салат ходять легенди.  Одна з них про чотирьох сестер, які шукали диво – блюдо, щоб нагодувати хворого брата і він зміг жити.  Цим блюдом виявився Грецький салат, рецептом якого поділитися Kharkovchanka.

 Дотримуючись легенди, дівчата знайшли бабусю-відунью, яка розповіла їм про особливий наборі інгредієнтів.  І правда, він – джерело корисних вітамінів.  Адже в його складі: помідори, огірок, ріпчаста цибуля, оливки, оливкова олія і лимонний сік, листя салату і червоний з жовтим напівсолодкі перці … А так само особливий інгредієнт.  Однак, літня відьма не хотіла говорити про нього дівчатам.  В обмін на нього, вона попросила у дівчат їх життя, і вони стали прекрасними німфами.  Відунка дала їм останній інгредієнт: сир Фета.  І салат ожив.  Вони віднесли своєму братові Грецький салат, і з’ївши його, юнак потеплішав і остаточно видужав.  Він розповідав про салат всім, кого зустрічав, а так само, лікував їм інших хворих людей, в пам’ять про своїх чотирьох сестер мавок …

 Спосіб приготування дуже простий: потрібно кубиками нарізати всі продукти, і дбайливо перемішати їх.  Полити оливковою олією і лимонним соком, і перемішати ще раз.

 Таким чином, цей салат зберігся і донині, ним користуються велика кількість людей, щоб підтримувати свій організм в тонусі і в здоров’ї.

.,.,.,.