Готуємо лазанью

Чудове блюдо Лазанья прийшло до нас з італійської кухні.  Воно готувалося за принципом піци – складалося все, що було на кухні у господинь.  Переважно, як і піца, це блюдо прийшло з бідних районів Італії.  Рецепт смачної і ніжною лазаньї розповість Kharkovсhanka.

 Для начинки, потрібно почистити і нарізати по різним тарілочках одну ріпчасту цибулину і один зубчик часнику, велику моркву натерти, два помідори, 1 перець.  Спочатку, потрібно пасерувати цибулю і моркву на рослинному маслі, щоб вони стали м’якими.  Потім, додати 600 грамів курячого фаршу.  Посолити і поперчити.  Полити томатним соусом або пастою.  Домашні соуси, на подобі лечо так само підійдуть.  Коли пройде п’ять – десять хвилин, додати на сковороду помідори, перці і часник.  Посолити і поперчити.  Накрити кришкою і тушкувати до готовності на невеликому вогні, постійно перемішуючи, близько тридцяти хвилин в загальному.

 Після цього слід приготувати соус Бешамель, який робиться за п’ять хвилин.  Його рецепт є у нас на сайті.  Після того, як соус буде готовий, слід взяти форму для лазаньї, або просто глибоку тарілку-деко, і розкласти листи для лазаньї.  Після, слід покласти м’ясо і залити соусом.  Потім, возлжіть другий шар листів і знову висипати все м’ясо, зверху соус.  Потім, третій шар тіста, соус і 80 грам натертого сиру, який потрібно розподілити по всій поверхні лазаньї.

 Поставити в розігріту духовку на 50 хвилин при 180 градусах до рум’яної скоринки.  Потім датьчуть трохи охолонути, подавати теплою.  Лазанья готова до дегустації.

.,.,.,.