М'які бісквіти

М’які, повітряні бісквіти далеко не у всіх виходять.  Адже буває, що тісто не піднімається, і так залишається у формі, або ж – стає карамелезірованним.  Kharkovchanka знайшла рецепт ідеальних бісквітів і хоче ними з Вами поділитися.

 Складові:
 5 курячих яєць
 150 грам цукор
 175 грам борошна
 1 пакет ванілі (15 грам)

 Процес приготування:

 Потрібно збити добре яйця до пухкої маси (спочатку без цукру п’ять хвилин), потім потроху всипати цукор і збивати до білої густої маси.  Потроху ввести просіяне борошно і кілька хвилин перемішувати віночком або лопаткою.  Випікати у формі 26 сантиметрів 30-35 хвилин мінімум при температурі 170-180 градусів.  Такого коржа вистачить на те, щоб розрізати його навпіл і скласти тортик.  Обов’язково духовка або духову шафу повинна бути розігріта попередньо, інакше корж не зможе піднятися, і перетворитися просто в яєчну холодну масу без найменшого шансу нормально пропектися.

 Смачний ванільний тортик стане хорошою основою для майже будь-якого торта, так як добре просочується і зберігається.  Він міцний і такий бісквіт витримає будь-які випробування, які Ви вирішите випробувати на коржики.

.,.,.,.