Йогуртовий крем

Йогуртовий крем для начинки тортів в останні роки користується великою популярністю, адже він дієтичний, смачний, корисний.  Ідеальний для дитячих тортиків.  Про те, як його приготувати, розповість Kharkovchanka.

 Вам знадобляться:

  •  500 грам самого жирного не питної йогурту
  •  200 грам холодних жирних вершків
  •  15 грам (1 пакетик) Агар-Агар
  •  90-100 грам теплої води
  •  3-4 столових ложки цукрової пудри

 Висипати агар в тарілку з водою, перемішайте і дайте набрякнути 30 хвилин.  Потім підігрійте в мікрохвильовій печі (без перегріву) і перемішайте до однорідної маси.  Залиште при кімнатній температурі.

 Дістаньте з холодильника вершки і збивайте з маленькою до великої швидкості міксером до щільного стану.

 Дістаньте з холодильника йогурт, помістіть його в миску, перемішайте, додайте цукрову пудру, перемішайте міксером, введіть тонкою цівкою агар, перемішуйте міксером.

 У масу додайте збиті вершки і перемішайте тепер не міксером, а лопаткою або ложечкою до однорідної маси.

 Така кількість крему годиться на прослокйку торта 16-18 см з 4 коржами, або ж на торт 20 см з 3 коржами.