Кращим кремом для вирівнювання тортів по праву вважається білково-заварний крем. Його так само можна використовувати і для інших цілей – квіточок, бантиків, і інших прикрас. Але для вирівнювання торта його потрібно збивати не так довго, як, наприклад, для формочок. Детальніше розповість Kharkovchanka.
Для торта діаметром 20 см Вам знадобляться:
- 4 білка
- 300 грам цукру
- 120 мл води
- ¼ чайної ложки порошку лимонного
- 1 пакетик ванільного цукру
Процес приготування:
У невелику каструлю помістити цукор і воду, поставити на середній вогонь і чекати кипіння. Як тільки сироп почне кипіти, почати збивати білки до щільного стану, потім додати лимонну кислоту і ванільний цукор і ще трохи збивати.
Сироп вариться до 120 градусів, готовий киплячий сироп влити в білки, збиваючи їх до густої маси, однак, вона не повинна бути щільною. Перемішати лопаткою або віночком. Можна фарбувати сухими барвниками, які розчиняються в жиру, або ж гелієвими. Не можна використовувати водорозчинні.