Найкращий крем для рівної поверхні тортів

Кращим кремом для вирівнювання тортів по праву вважається білково-заварний крем.  Його так само можна використовувати і для інших цілей - квіточок, бантиків, і інших прикрас.  Але для вирівнювання торта його потрібно збивати не так довго, як, наприклад, для формочок.  Детальніше розповість Kharkovchanka.

 Для торта діаметром 20 см Вам знадобляться:

  •  4 білка
  •  300 грам цукру
  •  120 мл води
  •  ¼ чайної ложки порошку лимонного
  •  1 пакетик ванільного цукру

 Процес приготування:
 У невелику каструлю помістити цукор і воду, поставити на середній вогонь і чекати кипіння.  Як тільки сироп почне кипіти, почати збивати білки до щільного стану, потім додати лимонну кислоту і ванільний цукор і ще трохи збивати.

 Сироп вариться до 120 градусів, готовий киплячий сироп влити в білки, збиваючи їх до густої маси, однак, вона не повинна бути щільною.  Перемішати лопаткою або віночком.  Можна фарбувати сухими барвниками, які розчиняються в жиру, або ж гелієвими.  Не можна використовувати водорозчинні.