Збираємо йогуртовий торт

Для складання торта Вам знадобляться два бісквіта, розрізаних по два, і йогуртовий крем.  Рецепти цих компонентів Ви можете знайти на Kharkovchanka.  Збір торта - справа цікава, корисна, і не дуже складна.  Однак, для йогуртового торта є свої особливі нюанси.

 По-перше, крем повинен бути з холодильника, а бісквіти - остиглими.  До речі, при готуванні йогуртового крему краще використовувати агар-агар, так як він є природним трав'яним загустителем, що набагато корисніше, ніж желатин.  Желатин виготовляється з кісток, копит, сухожиль і ріг мертвих тварин, що заборонено до вживання в їжу.  Так само, краще використовувати природні компоненти, такі, як агар або пектин, які містять в собі велику кількість вітамінів, є природними і трав'яними.  До речі, агар не має ніяких протипоказань і читається не алергенним речовиною.

 Змастіть піднос або підкладку трохи кремом, потім, покладіть на неї перший шар біквіта.  Полийте його трохи Мультифруктова соком, щоб він просочився, а потім - замажте перший шар кремом.  Так само поступите ще три рази: корж-крем-корж-крем-корж-крем.  У начинку можна буде додати викладений банан.  Обов'язково просочуйте кожен шар коржа соком, щоб вони були смачними і не сухими.

 Далі, прикрасьте торт допомогою квітів - обмотавши кінчики попередньо харчовою плівкою і промивши бутони зі стеблинками, або ж квіточками з вершкового або білково-заварного крему.  При бажанні, можна повністю вирівняти торт білково-заварним кремом і прикрасити мастикою або квітами, живими або кремовими.