Рогалики з джемом

Смачні сметанні рогалики не залишають байдужими нікого.  Сьогодні Kharkovchanka вирішила поділитися рецептом найсмачніших та найапетитніших рум'яних рогаликів із джемом.

 Складові:

  •  100 грам сметани
  •  100 грам вершкового масла
  •  0,5 ложки разрихрителя
  •  200 грам борошна
  •  Начинка - джем, шоколад
  •  Цукор для посипання і цукрова пудра
  •  Ванільний цукор - 1 пакетик

 Спосіб готування:

  1.  Змішуємо розтоплене масло і сметану
  2.   Додаємо ванільний цукор і разрихритель
  3.  Додаємо просіяне борошно по частинах і замішуємо тісто
  4.  Прибираємо на годину в холодильник

 Далі:

  1.  Розрізаємо тісто на три шматочки
  2.  Кожен шматок розгортаємо в коло
  3.  Розрізаємо кожне коло на чотири частини
  4.  Кожну частину розрізаємо на три трикутника

 Після:

  1.  На край трикутника викладаємо трохи начинки
  2.  Скручуємо рогалики від краю трикутника до центру
  3.  Обвалюють рогалики в цукрі
  4.  Випікаємо 20 хвилин при 200 градусів

 Рогалики готові.  Зверху полити розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою при бажанні.